Η εταιρεία μας “ΧΡΥΜΕΚ”δραστηριοποιείται στον χώρο των χρηματοκιβωτίων & συστημάτων ασφαλείας  από το 1976 και εξειδικεύεται :

  •  Στην τοποθέτηση χρηματοκιβωτίων, φοριαμών απλών και πυρασφαλείας καθώς και συστημάτων ασφαλείας. (συστήματα συναγερμού –πυρανίχνευσης κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (cctv) καθώς και συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης).              

 

  • Παρέχουμε λύσεις για την φύλαξη κάθε είδους αντικειμένων είτε πρόκειται για έγγραφα, αξιόγραφα, χρήματα, κοσμήματα ή ακόμα και όπλα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα.

 

  • Αναλαμβάνουμε την μελέτη και τοποθέτηση Συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο (όπως DSC , Honeywell, Bentel, kantech, Visonic, Focus, Hikvision,)

 

  •  Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις όπως μελέτη και κατασκευή ειδικών δωματίων πανικού –επιτυγχάνοντας βέλτιστο συνδυασμό προϊόντων και τεχνολογίας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση όλων των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα .

 Διαθέτουμε ειδική άδεια από το Υπουργείο προστασίας του πολίτη για την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας και παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και διαθέτουν τις ανάλογες προδιαγραφές και εγγυήσεις ,ώστε να διασφαλίζουν με τον καλύτερο τρόπο τα τιμαλφή σας τόσο από το ενδεχόμενο παραβίασης όσο και από πιθανή πυρκαγιά.

 Διαθέτουμε τεράστια γκάμα προϊόντων αποκλειστικής εισαγωγής από πιστοποιημένες ευρωπαϊκές εταιρείες αλλά και προϊόντα ελληνικής κατασκευής.

Τα συστήματα συναγερμού και τα cctv μπορούν να συνδεθούν με κέντρο λήψης σημάτων παρέχοντας ασφάλεια και έλεγχο του χώρου σας 24 ώρες την ημέρα -365 ημέρες τον χρόνο.

 Η Φιλοσοφία μας είναι να επενδύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης , διότι δεν νοείται ασφάλεια χωρίς εμπιστοσύνη .
 Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και συστήματα προσαρμοσμένα στις δικές τους ανάγκες και τρόπο ζωής.
 Tην επιχείρηση μας την διακρίνει η εχεμύθεια, η αξιόπιστη εξυπηρέτηση και η παροχή τεχνικής βοήθειας και μετά την πώληση
 Ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και εξελίσσουμε τα προϊόντα μας .

Οι πελάτες μας :
Η δραστηριότητα μας επεκτείνεται πανελλαδικά.
Συνεργαζόμαστε με ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και δημόσιους φορείς.
Εξυπηρετούμε εμπορικές και τεχνικές εταιρείες , ξενοδοχεία ιδιώτες, λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, πρεσβείες, ναυτιλιακές εταιρείες, νοσοκομεία, βιομηχανίες, σχολεία.