Επιλογή Σελίδας

why%20connect-photoΠόσες φορές έχουμε ακούσει την σειρήνα ενός συναγερμού να χτυπά?

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν δίνει κανείς μας σημασία. Αν όμως υπάρχει  σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το σήμα του συναγερμού καταφθάνει ταχύτατα στο κέντρο επιχειρήσεων και το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό ασφαλείας αναλαμβάνει να ενημερώσει ,να κινητοποιήσει όλους τους αρμόδιους που εμπλέκονται στην συγκεκριμένη φυλασσόμενη εγκατάσταση.

Ένας συναγερμός μπορεί να χτυπά για πολλούς λόγους .

Οι κυριότεροι μπορεί να είναι :

  • Ένας διαρρήκτης παραβιάζει μια πόρτα ,ένα παράθυρο ενώ λείπουμε μακριά ή ακόμα χειρότερα ενώ κοιμόμαστε μέσα. Το κέντρο λήψης σημάτων θα λάβει αμέσως σήμα διάρρηξης το οποίο θα αναφέρει αναλυτικά το σημείο ή τα σημεία του χώρου μας που έχουν παραβιαστεί .Οι  χειριστές θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προλάβουν ,να αποτρέψουν ,να προστατέψουν και να ενημερώσουν.
  • Κάποιος προσπαθεί να σαμποτάρει το σύστημα συναγερμού δηλαδή να προκαλέσει δολιοφθορά πχ στην σειρήνα με σκοπό να την απομονώσει ώστε να μην χτυπά και να <<δουλέψει>> ανενόχλητος. Αμέσως το κέντρο λήψης σημάτων θα λάβει σήμα Σαμποτάζ   της σειρήνας και θα κάνει τις απαραίτητες ενημερώσεις.
  • Μπορεί ο συναγερμός να έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα .Π.χ. ή τάση της μπαταρίας είναι χαμηλή ή σε κάποιο ασύρματο αισθητήριο χρειάζεται αντικατάσταση ή μπαταρία και πολλά άλλα . Το κέντρο λήψης σημάτων θα λάβει ξεχωριστό για κάθε περίπτωση και θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και ενημερώσεις ώστε το σύστημα συναγερμού να είναι πάντοτε ετοιμοπόλεμο .
  • Σε περιπτώσεις που απειλείται η ίδια μας η ζωή ,πχ. Απειλή -Εξαναγκασμένος αφοπλισμός του συναγερμού υπό την απειλή κάποιου όπλου ,σε  περίπτωση ληστείας ,πανικού σε περίπτωση Ιατρικής Βοήθειας ,σε περίπτωση εγκλωβισμού σε ανελκυστήρα χωρίς να είναι κανένας άλλος στο κτήριο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μόνο το κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια ,λαμβάνοντας το αντίστοιχο σήμα σε κάθε περίπτωση ανάγκης και πράττοντας  γρήγορα. Χωρίς κέντρο λήψης δεν θα υπάρχει κανείς να βοηθήσει.
  •  Το κέντρο λήψης σημάτων είναι αυτό που προσφέρει όλο το 24ώρο 7ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες τον χρόνο βοήθεια σε ότι αφορά τον χειρισμό του συναγερμού σας.Είναι αυτό που με μια κλήση σας, θα ενημερωθείτε ,οποιαδήποτε στιγμή ,για την κατάσταση του συναγερμού σας:

Eίναι οπλισμένος- ON

Επανήλθε το ρεύμα ;

To κέντρο λήψης σημάτων είναι υποχρεωτικό σε πολλές περιπτώσεις σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου με κάποια ασφαλιστική εταιρεία για περιπτώσεις διάρρηξης ,φωτιάς ,μερική κλοπής εμπορεύματος και άλλα  και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις υπάρχει σημαντική έκπτωση των ασφαλίστρων.

  • Με το κέντρο λήψης σημάτων μπορείτε να έχετε (αν το ζητήσετε )πλήρη καταγραφή και αποστολή μηνιαίας ή εβδομαδιαίας κίνησης  του συναγερμού σας με οπλισμούς -αφοπλισμούς για καλύτερο έλεγχο της ασφάλειας του χώρου σας, της περιουσίας σας.
  • Με το κέντρο λήψης σημάτων θα έχετε έγκαιρη ξεκάθαρη ενημέρωση. Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα <<άψυχο >> τηλεφωνητή ή με ένα  SMS στο κινητό μας, που μπορεί και να είναι εκτός δικτύου, αλλά με έναν έμπειρο άνθρωπο -χειριστή που θα σας ενημερώσει με ακρίβεια και θα μπορείτε να τον ρωτήσετε λεπτομέρειες για τον προστατευόμενο χώρο.

Το κέντρο λήψης σημάτων συμβάλει σημαντικά και ολοκληρώνει την προστασία σας. Σίγουρα κάθε επιπλέον μέτρο ασφαλείας που λαμβάνεται συμβάλει σε μια ολοκληρωμένη προστασία και ασφάλεια της περιουσίας σας,