Επιλογή Σελίδας

ΥΠΗΡΕΣΙΑ GLOBAL SIM-1UNIVERSAL συσκευή επικοινωνίας πολλαπλών καναλιών με Global sim card & σύνδεση στο κέντρο λήψης σημάτων για on- line παρακολούθηση συμβάντων.

Αποστολή σημάτων σε  κέντρα λήψης μέσω πολλαπλών διαύλων επικοινωνίας (LAN -GPRS-GSM-PSTN) έτσι με αυτόν τον τρόπο σχεδόν μηδενίζουμε την πιθανότητα να μην έρθει το επείγον σήμα στο κέντρο λήψης σημάτων, είτε από πρόβλημα με την τηλεφωνική γραμμή είτε από εσκεμμένη δολιοφθορά στους τρόπους -διαύλους επικοινωνίας .Άρα είμαστε πάντα σε σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων μας

.•Συνεχόμενη επιτήρηση σύνδεσης (ρυθμιζόμενο polling έως 20’s).Δεν βασιζόμαστε στον 24ωρο έλεγχο επικοινωνίας αλλά είμαστε on-line συνδεδεμένοι με το σύστημα του συναγερμού και ενημερώνουμε άμεσα όταν αυτό κοπεί, αφού έχει εξαντλήσει όλους τους εφεδρικούς τρόπους επικοινωνίας.

Ανίχνευση Jamming (ειδοποίηση μέσω εναλλακτικού καναλιού ή ενεργοποίηση ψηφιακής εξόδου)Σε περίπτωση που κάποιος με δόλιο σκοπό προσπαθήσει με ηλεκτρονικά μέσα να διακόψει την επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων.

•Υποστήριξη οποιουδήποτε συστήματος ασφαλείας. Βάζοντας αυτή την συσκευή και υπηρεσία, αυτομάτως αναβαθμίζεται το σύστημα του συναγερμού που έχετε εγκατεστημένο ή θέλετε να εγκαταστήσετε, νέας ή και παλιάς τεχνολογίας.

• Εφαρμογή  Smartphone συμβατή με Android και IOS. Μπορείτε να λαμβάνεται παράλληλα τα σήματα από τον συναγερμό σας και στο κινητό smartphone.Να χειρίζεστε τον συναγερμό σας απομακρυσμένα, δυνατότητα να ανοιγοκλείνετε φώτα ,πόρτες ,έλεγχος βίντεο και άλλα πολλά.

Κάθε πίνακας συναγερμού ένα έξυπνο σύστημα ασφαλείας προσθέτοντας έξυπνες λειτουργίες.

Global SIM για μοναδικά αξιόπιστη και οικονομική επικοινωνία GPRS.Με μια πολύ μικρή μηνιαία χρέωση η κάρτα κινητής τηλεφωνίας σας εξασφαλίζει όλα τα κόστη της επικοινωνίας του συναγερμού με το κέντρο λήψης και την εφαρμογή σας. Εθνική περιαγωγή, συνδέοντας στο δίκτυο μέσω όλων των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, δηλαδή σε περίπτωση διακοπής του δικτύου οι συσκευές θα τεθούν αυτόματα σε ένα διαφορετικό πάροχο. Δυνατότητα σύνδεσης σημείων χωρίς στα σταθερή τηλεφωνία όπως φωτοβολταικά πάρκα, σκάφη αναψυχής, πλοία .